Anastasija

"Sve mudrosti vaseljenske, u svakoj su Duši ljudskoj zapretene zanavek, od trenutka stvaranja Duše. Samo mudrujući prepredeno, zarad svoga zadovoljstva, mudraci od nabitnijeg često odvlače Duše..."

- Anastasija - Vladimir Megre

ANASTASIJINA MOLITVA

Oče moj, postojeći posvuda!
Za životnu svjetlost Tebi hvala,
Za javu hvala carstva Tvojega,
Za slobodu voljenja. Postojanje dobra.
Za hranu svakodnevnu Tebi hvala!
I za Tvoje strpljenje,
I za oprost grijehova na Tvojoj zemlji.
Oče moj, postojeći posvuda,
Ja, kćer Tvoja među Tvojim djelima.
Neću dopustiti grijeh i slabost u sebi,
Postaću dostojna Tvojih ostvarenja.
Oče moj, postojeći posvuda,
Ja sam kći Tvoja, na radost Tvoju.
Tvoju ću sobom slavu uvećavati
Budući vijekovi svi živjeće kroz Tvoju viziju.
I biće tako! Ja tako želim! Ja kći Tvoja,
Oče moj, postojeći posvuda.
Vladimir Megre

Anastasija

Vladimir Megre

Čovek je dete Tvorca. I, kao bilo koji roditelj, On nije mogao da poželi za svoje dete ništa manje od onoga što je imao sam. Dao mu je sve. I više! Slobodu izbora!
Ko odabere život i život stvara istinski – prebivaće večno, izjednačivši se sa Tvorcem uzvišenim Vaseljene. Večno će živeti, život u Vaseljeni stvarajući.

"Sve mudrosti vaseljenske, u svakoj su Duši ljudskoj zapretene zanavek, od trenutka stvaranja Duše. Samo mudrujući prepredeno, zarad svoga zadovoljstva, mudraci od nabitnijeg često odvlače Duše..." -

Čovjek je dijete Tvorca. I, kao bilo koji roditelj, On nije mogao da poželi za svoje dijete ništa manje od onoga što je imao sam. Dao mu je sve. I više! Slobodu izbora!
Ko odabere život i život stvara istinski – prebivaće vječno, izjednačivši se sa Tvorcem uzvišenim Vaseljene. Vječno će živjeti, život u Vaseljeni stvarajući.

Moć čovjeka

“Anastasija” Knjiga prva
Vladimir Megre

Čovjeka je sazdao Bog, po slici i prilici svojoj. Čovjeku je data najveća sloboda – sloboda izbora između tamnog i svijetlog. Čovjeku je data Duša. Sve vidljivo je potčinjeno čovjeku, i on, čovjek, slobodan je čak i u pogledu Boga – voljeti ga ili ne. Niko i ništa ne može upravljati čovjekom mimo njegove volje. Bog želi ljubav čovjekovu kao odgovor na svoju ljubav, ali Bog želi ljubav slobodnog čovjeka, savršenog i nalik sebi. Bog je stvorio sve vidljivo, uključujući i planete. One služe za obezbjeđenje reda i harmonije svega živog: biljaka, životinjskog svijeta... Pomažu ljudskom tijelu, ali apsolutno ne vladaju Dušom i razumom čovjekovim. Ne upravljaju one čovjekom, već čovjek kroz svoju podsvjest stavlja u pokret sve planete. Ako jedan čovjek poželi da na nebu bljesne drugo sunce - ono se neće pojaviti. Tako je uređeno da ne bi došlo do planetarne katastrofe. Ali, kad bi svi ljudi istovremeno poželjeli drugo sunce – ono bi se pojavilo.

FB_IMG_1585438794849

San pod svojom zvezdom

Vladimir Megre

Jedne večeri, kad budu dozvolili vremenski uslovi, priredite sebi noćenje pod zvjezdanim nebom. Postelju je pri tom neophodno napraviti nedaleko od žbunova malina, jagoda, ili pored nasada žitarica. Treba da budete sami. Ležeći na postelji licem ka zvjezdanom nebu, ne treba odmah zatvoriti oči. Pogledom i mišlju prošetajte po kosmičkim tijelima. Ne naprežite se misleći o njima. Misao treba da bude laka i slobodna. U početku, pokušajte da mislite o najvidljivijim nebeskim tijelima, potom možete da promaštate o skrivenom u sebi, o bliskim vam ljudima, o onima, kojima želite dobro. Ne pokušavajte čak ni da pomislite u tom trenutku o osveti, ili da poželite ma kome zlo. Rezultat može biti po vas veoma nepovoljan. Takav jednostavan postupak će oživjeti neke, iz mnoštva uspavanih u vašem mozgu ćelija, čija se većina čak i ne probudi za cijeli ljudski život. Kosmičke Sile će biti sa vama i pomoći će da dostignete utjelovljenje najnezamislivijih svijetlih snevanja, da nađete duševni mir, ostvarite dobre odnose sa bliskima, povećavajući ili izazivajući njihovu ljubav prema vama. Ovaj postupak je veoma korisno sprovoditi nekoliko puta. Daje rezultate samo na mjestima vaše postojane veze sa biljnim svijetom. I to ćete sami osjetiti već ujutro. Osobito je važno da sprovodite ovaj postupak svaki put pred svoj rođendan.

Zbog čega vaseljena nad čovjekom zvijezde pali

Vladimir Megre

"Učenja je mnoštvo kroz milione godina postojalo. Sva o jednom te istom, da čovječanstvo nešto od nekoga očekuje. I ono je iščekivalo, misao blokiravši svoju i razum. Nije razmišljalo: ZAŠTO, ZBOG ČEGA VASELJENA NAD ČOVJEKOM ZVIJEZDE PALI"
FB_IMG_1585439343222